Jadilah Golongan Ini..

"Dan hendaklah ada di antara kamu segolongan umat yang menyeru kepada kebajikan, menyuruh kepada yang makruf dan mencegah dari yang munkar; merekalah orang-orang yang beruntung"{Surah Ali Imran : Ayat 104}

Sambutan JUBLI FERUM untuk blog apalahdayaku...

3/19/09



Alhamdulillah....Blog ni dah sampat hits 1000..Aku namakannya sambutan jubli ferum(besi) sebab bende murah je...Sambutan awal yang kecil dan tidak dipandang kerana ferum terdapat di mana-mana..Tetapi ingatlah unsur inilah satu-satunya unsur yang dinobatkan sebagai salah satu nama surah dalam kitab suci Al-Quran...Banyak makna sambutan ni...Walaupun aku tahu separuh daripada hits tu aku senditi yang buat..sebab selalu nak edit je..tapi ok la tu..Terima kasih kepada sesiapa yang selalu buka blog ni..Semoga memberi sedikit-sebanyak ilmu...Amin..
Posted by Insan Biasa at 12:23 AM  
1 comments
ProfHussaini said...

Haa

Aku baru pasan blog ko ni

April 3, 2009 at 9:34 PM  

Post a Comment

Mutiara Kata

"Ayam di kepuk mati kelaparan, Itik di air mati kehausan; Alah sabung menang sorak, Ayam menang kampung tergadai," Aminuddin Baki, Pencetus GPMS
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SRmMm7RX4SI/AAAAAAAAAhA/HjV8wAxl8ng/s1600/welcome_03.png